نحوه تهیه ژله خوشمزه جدید نوروزی،ژله سمنو

نحوه تهیه ژله خوشمزه جدید نوروزی،ژله سمنو

مجموعه : آموزش آشپزی

نحوه تهیه ژله خوشمزه جدید نوروزی،ژله سمنو

نحوه تهیه ژله خوشمزه جدید نوروزی،ژله سمنو,ژله سمنو,ژله سمنوسورپرایزی خوشمزه و شیک برای مجالساین روزهای شماست.

 

مواد مورد نیاز : پودر بیسکویت وانیلی: 300 گرم
کره نرم شده: 100 گرم
پودر بادام: 100 گرم
شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت ژله:
سمنو: 400 گرم
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
آب: 125 میلی‌لیتر معادل نصف لیوان

 

-در این روزهای عید نوروزکه خانه هایمان مداوم از مهمان پر و خالی میشود ، میتوانیم با ژله ای جدید از مهمانان عزیزتان پذیرایی کنید و در تهیه این ژله از یکی از سین های خوشمزه هفت سین استفاده کنید

روش تهیه:

1. ابتدا قالب موردنظر را که بهتر است جنس آن سیلیکونی باشد انتخاب کرده و با اسپری روغن چرب می‌کنید.

 

2. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا کاملا ذوب و یکدست شود، سپس آن را با سمنو مخلوط کرده و ژله حاصل را داخل قالب‌های موردنظر تقسیم کرده و داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

 

پودر بیسکویت، پودر بادام، کره و شیرعسلی را داخل کاسه‌ای گود با هم کاملا مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

 

3. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر خمیر سفت بود کمی کره به آن اضافه می‌کنیم. خمیر را کف یک سینی پهن می‌کنیم، بهتر است کف آن را سلفون کشیده باشیم سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

 

4. بیسکویت آماده شده را از یخچال خارج می‌کنیم متناسب با اندازه کف قالب ژله بیسکویت را برش داده یا کاتر می‌زنیم، داخل سینی می‌چینیم و ژله سمنو را روی آن برمی‌گردانیم. به نظرم این ایده‌ای مناسب برای سرو سمنو در روزهای سال نو است.

 

 

منبع: بهار سایت

 

 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه